• Zo života školy

          • Darčeky pre život

          • V rámci projektu Škola priateľská k deťom, naša škola zakúpila Darčeky pre život: ceruzky pre 250 detí, zošity pre 20 detí, rehydratačný roztok, balíček s názvom Nový život, balíček s názvom Druhý dych a balíček Pre lepšie zajtrajšky. Takisto boli zakúpené vakcíny proti osýpkam pre 40 detí a vakcíny proti obrne pre 30 detí.

            Darčeky pomôžu zachraňovať životy detí v krajinách kde zúria vojny alebo ich pustošia prírodné katastrofy. Aj vďaka nám bude môcť na ich tváričkách opäť zažiariť úsmev.

            Koordinátor: Mgr. Zuzana  Grellová 

          • Poďakovanie škole "Koľko lásky"

          • Stredná zdravotnícka škola s radosťou oznamuje, že jej bolo udelené poďakovanie a ocenenie od združenia Koľko lásky.

            Poďakovanie patrí všetkým zamestnancom a žiakom, ktorí do nej prispeli.

          • Záver roka na SZŠ Nitre - Vianočné posedenie a rozlúčka s Julkou Hudákovou, zástupkyňou pre praktické vyučovani

          • Pár dní pred Vianocami, 21.12.2023, sme zorganizovali veľmi príjemné vianočné posedenie. V útulnom prostredí kaviarne sme sa pri výbornom občerstvení porozprávali o blížiacich sa sviatkoch, zrekapitulovali sme si celý rok a toto príjemné popoludnie sme spojili aj s milou rozlúčkou s našou dlhoročnou kolegyňou, PhDr. Júliou Hudákovou. Julka pôsobila u nás od roku 2002. Pracovala na kľúčových úlohách školy, napríklad pri zavádzaní viacerých nových odborov, prešla si viacerými pozíciami a vynikajúco manažovala prax našich žiakov ako zástupkyňa pre praktické vyučovanie. Po 21 rokoch  odchádza z aktívnej pedagogicko-manažérskej pozície venovať sa vnúčatám, záľubám, aktívnemu oddychu... a my jej to zo srdca všetci prajeme. Aj naďalej s ňou počítame a tešíme sa na jej prítomnosť pri priateľských spoločných stretnutiach.

            Ešte pred odchodom na vianočné prázdniny sme potešili našich učiteľov darčekom vo forme bezdrôtových prezentérov, ktoré budú skvelými pomocníkmi počas vyučovacích hodín.

          • Najkrajší vianočný príbeh

          • K času adventu patria podujatia rôzneho druhu. Na Strednej zdravotníckej škole v Nitre sme si ho spríjemnili príbehmi s témou Vianoc. Tvorili ich žiaci 1. - 4. ročníka štvorročného štúdia. Tie najkrajšie boli z pera Kláry Antalíkovej (IV. A PS) a Nikoly Žáčikovej (II. FL).

            Veríme, že kreativita a radosť z tvorby dievčatám zostanú a uplatnia ich aj v ďalších súťažiach nielen školských, ale aj postupových.

            Koordinátorka: PhDr. Mária Khűrová

          • Vianočná Viedeň 2023

          • Dňa 21.12.2023 sa žiaci III. A PS, III. B PS a III. FL zúčastnili výletu a objavili krásy hlavného mesta Rakúska - čarovnej Viedne. Výpravu sme začali návštevou letného sídla Habsburgovcov, známeho pod menom Schönbrunn, kde sme sa mali možnosť prejsť areálom a zastaviť sa na menších vianočných trhoch, ktoré sú umiestnené pred barokovým zámkom. Naša cesta pokračovala do historického centra mesta. Pani sprievodkyňa nás previedla najznámejšími pamiatkami Viedne, ako sú Hofburg, Námestie Márie Terézie, a taktiež sme videli aj prekrásnu barokovú knižnicu habsburskej ríše. Po načerpaní množstva nových informácií sme zakončili svoju cestu na najznámejších trhoch na Radničnom námestí. Nasali sme vianočnú atmosféru, vychutnali si rôzne dobroty, nakúpili suveníry a pobrali sme sa na cestu domov s úsmevom na tvári.

            Prajeme všetkým krásne Vianoce.

            Autor: Viktória Kišacová, III. FL

            Koordinátor: Mgr. Radana Paprancová Bakaľárová 

    • Kontakty

    • Meno školy:

      Stredná zdravotnícka škola, Farská 23, Nitra

      Email školy:

      sekretariat@szsnitra.sk

      Telefón (sekretariát):

      0903 520 891

      Adresa školy:

      Farská 23

      950 50 Nitra

      Slovakia

      IČO:

      00607321

      DIČ:

      2021269591

  • Fotogaléria

      zatiaľ žiadne údaje