• Zo života školy

          • Valentínska pošta

          • 14.02.2024 sa rozdávala Valentínska pošta. Pošta plná lásky, radosti a priateľstva, potešila nie len žiakov ale aj učiteľov. Pošta sa rozdávala po jednotlivých triedach a úsmevy na tvárach žiakov boli úžasné.

            Ďakujeme!

            Autor: Lilien Poláčiková, I. B PS

            Koordinátor: Mgr. Veronika Horňáková

          • Nauč sa povedať NIE - Plagát a príbeh roka 2024

          • Nitriansky samosprávny kraj aj tento rok pripravil pre žiačky a žiakov stredných škôl súťaž, tematicky zameranú na schopnosť vedieť povedať "nie", ktorá je dôležitá z mnohých dôvodov. Tie mali hľadať zúčastnené súťažiace a zúčastnení súťažiaci a svoje myšlienky tak tlmočiť cez svoju literárnu alebo výtvarnú tvorbu.

            16. ročníka súťaže Plagát a príbeh roka sa zúčastnili žiačky našej školy Veronika Záhorská z I. B PS v kategórii výtvarné práce a Nikola Žáčiková z II. FL v kategórii literárna tvorba. Nikola Žáčiková sa so svojou básňou umiestnila na ocenenom III. mieste a vystavená v OC Promenáda Nitra bola aj kresba Veroniky Záhorskej.

            Koordinátor literárnej časti: Mgr. Natália Mitková, PhD.

            Koordinátor výtvarnej časti: Mgr. Miroslava Zapletalová

          • Krajské kolo Olympiády ľudských práv

          • 08.02.2024 sa študentka III. FL Vanesa Talichová zúčastnila krajského kola olympiády ľudských práv, ktoré sa konalo na gymnáziu vo Vrábľoch. Študentka bola úspešnou riešiteľkou testu a dostala sa do ústnej časti, v ktorej obsadila 10. miesto.

            Gratulujeme!

            Koordinátor: Mgr. Tibor Kováč

          • Školský ples

          • Slávnostné oblečenie, super hudba a ešte lepšia atmosféra. 9. ročník školského plesu na Strednej zdravotníckej škole v Nitre je úspešne za nami. Ples sa konal 02.02.2024 v priestoroch Agroinštitútu. Bol to skvelý večer plný zábavy, tancovania a nezabudnuteľných momentov.

            Na plese boli študenti aj učitelia - spolu 176 ľudí, ktorí si užívali každú jednu minútu. Ples slávnostne otvorili žiaci Adam Olach z I. A PS a Dominika Adámeková z II. A PS. Predstavil sa celý organizačný výbor, ktorý sa podieľal na prípravách plesu: Tamara Vargová (III. A PS), Liliana Repová (III. A PS), Laura Kraľovičová (III. FL), Laura Krúpová (III. FL), Nina Liková III. B PS). S ďalšími dôležitými činnosťami súvisiacimi s realizáciou plesu pomáhali aj žiačky Patrícia Hulová (II. FL) a Dorota Zeleňáková (III. FL). Pani riaditeľka PhDr. Regina Sládečková, PhD. sa nám tiež prihovorila zopár slovami.

            Tanečnú zábavu na plese otvorila kapela Hromozvod, kde na bicích hrá náš spolužiak Matúš Vetrák z III. A PS. Každému kto sa podieľal na usporiadaní tejto akcie a zabezpečil všetko potrebné, ďakujeme. Ochotným spolužiakom a ich rodičom, ktorí darovali ceny do tomboly alebo sladké a slané koláčiky, patrí tiež jedno veľké ďakujem!

            Autor: Laura Claudia Sojáková, II. B PS

            Koordinátor: Mgr. Lenka Matušíková

          • Olympiáda zo slovenského jazyka a literatúry 2024 - vyhodnotenie školského a krajského kola

          • Školského kola Olympiády zo slovenského jazyka a literatúry (14.12.2023) sa tento školský rok zúčastnilo 10 žiačok. V kategórii A sa na 1. mieste umiestnila Kornélia Zelinová z III. FL a na 2. mieste Radka Berecová z III. FL. V kategórii B 1. miesto obsadila Nikola Žáčiková z II. FL, 2. miesto Leontína Semerádová z II. B PS a na 3. mieste skončila Veronika Ujhelyiová z II. FL.

            V krajskom kole, ktoré sa uskutočnilo 01.02.2024 na Gymnáziu Golianova v Nitre, nás reprezentovali víťazky z oboch kategórií. Nikola Žáčiková sa v kategórii B stala úspešnou riešiteľkou a z celkového počtu 28 súťažiacich obsadila konečné 9. miesto. Kornélia Zelinová v kategórii A zostala v silnej konkurencii len tesne pred postupom do tretieho (záverečného) kola, v ktorom žiačky a žiaci tvorili rečnícky prejav.

            Koordinátor: Mgr. Natália Mitková, PhD.

    • Kontakty

    • Meno školy:

      Stredná zdravotnícka škola, Farská 23, Nitra

      Email školy:

      sekretariat@szsnitra.sk

      Telefón (sekretariát):

      0903 520 891

      Adresa školy:

      Farská 23

      950 50 Nitra

      Slovakia

      IČO:

      00607321

      DIČ:

      2021269591

  • Fotogaléria

      zatiaľ žiadne údaje